Slang!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Dus het is een bakpan met een bakring in het midden? Moet die bakring dan hoger zijn dan de bakpan of maakt dat niet uit?
En heb je dan gewoon cakebeslag gebruikt, want vullen lijkt me niet, denk ik zo.
En heb je dan gewoon cakebeslag gebruikt, want vullen lijkt me niet, denk ik zo.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Je hebt het verder dan nog en beetje in vorm gesneden of niet?
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
Nee, je hebt geen 2 bakpannen of een bakring nodig.
Gewoon een ronde bakpan, in mijn geval 20 cm. die middelste ring heeft zij gebruikt om als het biscuit is gebakken en afdruk te maken in het midden van het biscuit om het makkelijker te maken tijdens het modelleren!
Ik heb het biscuit 3x gevuld met botercreme met een smaakje, dan blijft hij mooi stevig en kan je hem goed kneden en vormen!
Afgesmeerd met ganache, is natuurlijk heel erg lekker, en mooi stevig!
Hoop dat het nu iets duidelijker is!
Gewoon een ronde bakpan, in mijn geval 20 cm. die middelste ring heeft zij gebruikt om als het biscuit is gebakken en afdruk te maken in het midden van het biscuit om het makkelijker te maken tijdens het modelleren!
Ik heb het biscuit 3x gevuld met botercreme met een smaakje, dan blijft hij mooi stevig en kan je hem goed kneden en vormen!
Afgesmeerd met ganache, is natuurlijk heel erg lekker, en mooi stevig!
Hoop dat het nu iets duidelijker is!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Dus als ik het goed begrijp heb je gewoon een ronde 20 cm kapsel gebakken en deze in vorm gesneden?
Heb je dan ook echt biscuit gebruikt, want dat is vaak lastiger om na het in vorm te hebben gesneden af te smeren omdat het dan meer kruimelt dan een cake.
Dus je hebt het nog wel gevuld, had ik niet verwacht.
Heb je dan ook echt biscuit gebruikt, want dat is vaak lastiger om na het in vorm te hebben gesneden af te smeren omdat het dan meer kruimelt dan een cake.
Dus je hebt het nog wel gevuld, had ik niet verwacht.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
Ja, heb gewoon biscuit gebakken, en gevuld met bc, en met mijn handen gemodelleerd, dus duwen, trekken enz!Miranda schreef:Dus als ik het goed begrijp heb je gewoon een ronde 20 cm kapsel gebakken en deze in vorm gesneden?
Heb je dan ook echt biscuit gebruikt, want dat is vaak lastiger om na het in vorm te hebben gesneden af te smeren omdat het dan meer kruimelt dan een cake.
Dus je hebt het nog wel gevuld, had ik niet verwacht.
Afsmeren met ganache die net niet helemaal afgekoeld is gaat prima op biscuit! Daarna nog een keer met afgekoelde ganache en geen kruimel te bekennen.
Met cake wordt het veel te zwaar!
3D maak ik veelal met biscuit! :goedzo:
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Heb je echt de biscuit in vorm zitten kneden?
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!