ik heb een recept gebruikt van de burenMiranda schreef:echt super, super, super mooi gemaakt!!!
Maar leg mij eens uit betreft de cereal treats... daar ben ik erg benieuwd naar hoe je dat heb gedaan.
60 gram boter
6 cups rice crispies (=210 gram)
1 zak marshmellows (ong. 40 stuks)
Laat in een pan met anti-aanbaklaag de boter op een laag vuur smelten. Voeg de marshmellows toe en laat die in de boter smelten. Haal de pan van het vuur. Voeg de rice crispies toe en roer goed door, totdat alle crispies met het marshmellow mengsel zijn bedekt.
Stort het mengsel in een grote ovenschaal of doe het in een 3D-vorm zoals het Wilton beertje, voetbal, enz. (goed invetten of bekleden met bakpapier).
Na het afkoelen kun je het desgewenst in stukjes snijden. Geschikt om met botercreme te decoreren. Te kleuren met gelkleurstoffen of cacao.
Ook met de hand te modelleren. Dan eerst laten afkoelen tot lauw en je handen insmeren met vet. Of vochtig houden met water.
Bewaren: Binnen twee dagen gebruiken, luchtdicht bewaren. Invriezen kan ook, binnen 6 weken gebruiken. Invriezen in lagen met bakpapier ertussen.
was wel ff vreemd om mee te werken
ik had de eerste keer de rice crispies erzo door heen gedaan maar dat beviel niet zo goed
dus de tweede lading die ik m aakte heb ik de rice crispies wat fijner gemaakt toen ging dat beter met boetseren