Monchou taart
Geplaatst: 14-07-2013 21:32
Monchou taart
Benodigheden voor de bodem
* 125 gr. Echte boter
* 1 rol biscuit (bv San Francisco)
Benodigdheden de vulling
* 2 pakjes monchou kaas
* 250 gr. Witte basterd suiker
* ½ ltr slagroom
* 2 zakjes vanille suiker
* 2 zakjes klopvast
* blikje vlaaivulling
Bodem
Biscuit fijn rollen met deegrol.
Boter smelten, niet bruin
Boter door de biscuit roeren en in de vorm (springvorm) doen en aandrukken.
Vulling
Monchou au-bain-marie verwarmen tot hij smelt.
De witte basterd suiker er door heen roeren.
Slagroom met vanillesuiker en klopvast stijf slaan.
Voorzichtig het koude monchou mengsel door de slagroom scheppen.
Daarna over de koekjesbodem verdelen.
Hoopjes met fruit en vocht verdelen over de taart of vers fruit gebruiken.
Folie over de taart en in de koelkast door en door koud laten worden.
Eet smakelijk!!!!!!
Benodigheden voor de bodem
* 125 gr. Echte boter
* 1 rol biscuit (bv San Francisco)
Benodigdheden de vulling
* 2 pakjes monchou kaas
* 250 gr. Witte basterd suiker
* ½ ltr slagroom
* 2 zakjes vanille suiker
* 2 zakjes klopvast
* blikje vlaaivulling
Bodem
Biscuit fijn rollen met deegrol.
Boter smelten, niet bruin
Boter door de biscuit roeren en in de vorm (springvorm) doen en aandrukken.
Vulling
Monchou au-bain-marie verwarmen tot hij smelt.
De witte basterd suiker er door heen roeren.
Slagroom met vanillesuiker en klopvast stijf slaan.
Voorzichtig het koude monchou mengsel door de slagroom scheppen.
Daarna over de koekjesbodem verdelen.
Hoopjes met fruit en vocht verdelen over de taart of vers fruit gebruiken.
Folie over de taart en in de koelkast door en door koud laten worden.
Eet smakelijk!!!!!!