Ben het helemaal eens met de eerste post van Miranda.
Ik ben ook een hobbybakster die wel eens voor mensen die ik niet ken een taartje maakt, maar ik probeer me toch heel erg te houden aan de hygiëneregels alsof ik een bedrijf ben. En dat betekent onder andere never-ever taarten, botercrème etc. in mijn eigen koelkast (al was het alleen maar omdat ze hier dol zijn op salami)! Helaas heb ik niet meer ruimte, anders zou ik ook nog een andere oven hebben voor mijn taarten.
Ik denk dat je dat zoveel mogelijk gescheiden moet houden om eventuele besmetting dmv van ander voedsel uit te sluiten, al helemaal als je op grotere schaal bakt voor onbekenden.
Help!!
-
- Moderator>
- Berichten: 1419
- Lid geworden op: 13-09-2010 09:49
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Niet te klein he, want dan past er geen taart in, vaak zit je nl ook nog met de moter die achter de groentelade zit.mamavan3 schreef:Ik heb er een gekocht hij komt morgen binnen een soort camping moddelletje, heb hem nieuw gekocht vond ik wel zo prettigmamavan3 schreef:dan ga ik toch voor de zekerheid uit kijken naar een klein koelkastje dankje voor de tip
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!