Pagina 2 van 2

Geplaatst: 09-06-2013 19:57
door Miranda
dus ook voor rijstenbloem?

Geplaatst: 09-06-2013 20:19
door Francis
Heel vreemd. Hier vind ik juist het tegenovergestelde van.

rijstemeel zijn gemalen rijstkorrels, zonder kiem en zemel.

rijstebloem is fijn gemalen rijst

Geplaatst: 09-06-2013 20:26
door Miranda
ja daarom vraag ik het

Geplaatst: 09-06-2013 20:29
door Francis
Ik heb een mail naar een molenaar gestuurd. Zo gauw ik een antwoord heb, hoor je het.

Geplaatst: 09-06-2013 21:10
door Miranda
haha geweldig Francis! :D

Geplaatst: 09-06-2013 21:16
door Francis
Ik wil het ook weten dus dat leek me de beste oplossing :D

Geplaatst: 24-06-2013 16:37
door Francis
Eindelijk antwoord gekregen van de molenaar :

De rijstebloem is iets fijner dan de rijstemeel, dat is eigenlijk rijstegries. De meeste mensen bij ons bakken brood van rijstemeel.

Herman schippers




Niet dat we er veel mee kunnen :) , volgens hem is er dus geen verschil. Maar dat kan ik me niet voorstellen. Ik ga dus verder zoeken.

En ik had dus duidelijk aangegeven waar het om ging!

Geplaatst: 24-06-2013 16:54
door Miranda
Zoals hij laat weten, kan het beide. Denk ik dan.

Geplaatst: 24-06-2013 21:12
door Francis
Ja zo kun je het ook zien. Maar je verwacht dat in het ene iets zit dat in het andere er uit wordt gehaald. Net als bij bloem, maar misschien is dat dus niet zo.