hahaha, nee dat heb ik niet ik heb het ei gewogen met schil en die was 50 gram us heb ik ruim het aantal eieren genomen van wat ik nodig had.
Hoe voeg je de eieren toe aan je biscuit?
-
- Beheerder>
- Berichten: 3719
- Lid geworden op: 10-03-2012 19:10
Ik heb ze op kamer temperatuur liggen en doe ze er altijd zo bij maar ik ga dat ook eens testen bij mijn volgende taart!!
(Als ik het niet vergeet )
(Als ik het niet vergeet )
Doe ook mee met de themawedstijd en maak kans op een mooie prijs! Stem je ook mee in de poll?
Groetjes Angela mama van Soraya & Yaro
Mijn eigen winkel in leuke persoonlijke cadeautjes,
http://t-borduurwinkeltje.webklik.nl
Wie weet tot ziens
Groetjes Angela mama van Soraya & Yaro
Mijn eigen winkel in leuke persoonlijke cadeautjes,
http://t-borduurwinkeltje.webklik.nl
Wie weet tot ziens
-
- Beheerder>
- Berichten: 3719
- Lid geworden op: 10-03-2012 19:10
Oh ik weeg ze trouwens niet af
Doe ook mee met de themawedstijd en maak kans op een mooie prijs! Stem je ook mee in de poll?
Groetjes Angela mama van Soraya & Yaro
Mijn eigen winkel in leuke persoonlijke cadeautjes,
http://t-borduurwinkeltje.webklik.nl
Wie weet tot ziens
Groetjes Angela mama van Soraya & Yaro
Mijn eigen winkel in leuke persoonlijke cadeautjes,
http://t-borduurwinkeltje.webklik.nl
Wie weet tot ziens
-
- Berichten: 2288
- Lid geworden op: 29-03-2012 16:47
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ik leg mijn eieren altijd even in kokend water voordat ze bij de mix gaan
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!