Hoe voeg je de eieren toe aan je biscuit?
-
- Berichten: 1497
- Lid geworden op: 13-05-2011 19:07
Hoe voeg je de eieren toe aan je biscuit?
Eieren zijn van groot belang in het beslag.
Hoe voeg jij deze toe?
Hoe voeg jij deze toe?
je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart!
-
- Berichten: 1497
- Lid geworden op: 13-05-2011 19:07
ik zelf weeg de eieren altijd zodat ik de juiste hoeveelheid heb, dit omdat de eieren niet allemaal even groot zijn.
Laatst had ik mij vergist met het verdubbelen van het recept, alles verdubbeld behalve de eieren het resultaat was een te stevige cake
Laatst had ik mij vergist met het verdubbelen van het recept, alles verdubbeld behalve de eieren het resultaat was een te stevige cake
je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
In het begin woog ik het exact af, tegenwoordig rond ik mijn eieren af, dus heb ik 140 gram eieren nodig, dan neem ik gewoon 3 eieren en de ene keer is het 145 gram en de andere keer is het 150 gram.
Je biscuit wordt er alleen maar luchtiger van
Je biscuit wordt er alleen maar luchtiger van
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Moderator>
- Berichten: 1419
- Lid geworden op: 13-09-2010 09:49
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ik leg ze ook vooraf in warm water, dan weeg ik de mix af en voeg de eieren er warm aan toe
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Die van mij liggen ook op kamertemperatuur, maar leg ze toch altijd nog even in heet water. Wordt je biscuit alleen maar hoger en luchtiger vansylvia schreef:ik bewaar mijn eieren ook gewoon op kamer temperatuur zodat ze niet in warm water hoeven.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Moderator>
- Berichten: 1419
- Lid geworden op: 13-09-2010 09:49
Ja hier precies zo. Ze liggen in de keuken, waar het wel ietsje frisser is dan kamertemperatuur en dan toch in heet water. Dat verschil merk je echt wel. Probeer het maar eens .Miranda schreef:Die van mij liggen ook op kamertemperatuur, maar leg ze toch altijd nog even in heet water. Wordt je biscuit alleen maar hoger en luchtiger vansylvia schreef:ik bewaar mijn eieren ook gewoon op kamer temperatuur zodat ze niet in warm water hoeven.