2 laagse vullingen:
laagje slagroom met jam naar keuze en laagje slagroom met blik of verse vruchtjes
swiss merinque creme met lemoncurd en siwss merinque creme met jam naar keuze.
banketbakkersroom en vlaaivulling (aardbei of kersensmaak) dijkje maken van chocolade ganache en afsmeren met ganache
chocoladeganache met vlaaivulling
Citroenmousse (slagroom met lemon curd erdoorheen gemengd) en jam laagje en citroenmousse met laagje lemon curd eronder
groetjes Lon
Vullingen combinatie
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ze staan ertussen Lon! Leuk dat je deze met ons deelt
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 40
- Lid geworden op: 13-10-2012 21:57
-
- Berichten: 451
- Lid geworden op: 27-09-2012 20:39
Deze voorbeelden heb ik op mijn site staan:
- banketbakkersroom met jam
- vanillecreme met jam
- chocolademousse met lemoncurd
- proseccocreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (bevat alcohol)
- champagnecreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (alcoholvrij)
- bokkepootjescreme (of een ander soort koekje) met jam of lemoncurd
- bastognecreme (of een ander soort koekje) met dulce de leche (caramelpasta)
- chocolademousse met stukjes hazelnoot met fudgeroom
- kokoscreme met tropischevruchtenvlaaivulling
- aardbeienmousse met jam of verse aardbeien
- zwitserseroom met een vlaaivulling
- bonbonbloc-/tobleroneroom met lemoncurd
- Werther’s echte room met mascarpone
- mokkacreme met Bailey’s creme (bevat alcohol)
- mascarpone met stukjes witte chocolade en stukjes verse aardbeien
- chocolademousse met fudgeroom
- limoenbavarois met bosvruchten- of frambozenjam
- citroenbavarois met lemoncurd
- kwarkbavarois met kersenvulling
- aangevette slagroom met verse aardbeien/kersen/frambozen
- chocolademousse met sinaasappelcreme
- monchoubavarois met kersenvlaaivulling
- mokkacreme met lemoncurd
- tiramisumousse met bailey's creme
Misschien zijn er wel een paar die er al tussen staan
Mijn taarten hebben wel 3 lagen vulling, maar ik gebruik altijd maar 2 verschillende smaken in een taart, omdat ik vind dat een derde smaak vaak in het niet valt bij de andere twee.
In mijn rijtje doe ik dan altijd de bovenste en onderste laag met de eerst genoemde vulling en de tweede in de middelste laag.
- banketbakkersroom met jam
- vanillecreme met jam
- chocolademousse met lemoncurd
- proseccocreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (bevat alcohol)
- champagnecreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (alcoholvrij)
- bokkepootjescreme (of een ander soort koekje) met jam of lemoncurd
- bastognecreme (of een ander soort koekje) met dulce de leche (caramelpasta)
- chocolademousse met stukjes hazelnoot met fudgeroom
- kokoscreme met tropischevruchtenvlaaivulling
- aardbeienmousse met jam of verse aardbeien
- zwitserseroom met een vlaaivulling
- bonbonbloc-/tobleroneroom met lemoncurd
- Werther’s echte room met mascarpone
- mokkacreme met Bailey’s creme (bevat alcohol)
- mascarpone met stukjes witte chocolade en stukjes verse aardbeien
- chocolademousse met fudgeroom
- limoenbavarois met bosvruchten- of frambozenjam
- citroenbavarois met lemoncurd
- kwarkbavarois met kersenvulling
- aangevette slagroom met verse aardbeien/kersen/frambozen
- chocolademousse met sinaasappelcreme
- monchoubavarois met kersenvlaaivulling
- mokkacreme met lemoncurd
- tiramisumousse met bailey's creme
Misschien zijn er wel een paar die er al tussen staan
Mijn taarten hebben wel 3 lagen vulling, maar ik gebruik altijd maar 2 verschillende smaken in een taart, omdat ik vind dat een derde smaak vaak in het niet valt bij de andere twee.
In mijn rijtje doe ik dan altijd de bovenste en onderste laag met de eerst genoemde vulling en de tweede in de middelste laag.