Heeft er iemand nog een goude tip voor het bakken van een chocolade biscuit?
Ik doe altijd cacao door de biscuitmix en een extra ei erbij. Maar helaas wordt het kapsel dan nooit zo mooi hoog als een blanco kapsel? Hoe komt dat? Weet iemand dat?
Nu gebruik ik al meer biscuitmix, eieren enz voor chocolade biscuits, maar dan nog wordt het iets minder hoog.
Ook komt er dan vaak een bult op te staan.
Wie heeft DE GOUDE TIP hiervoor?
chocolade biscuit
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
chocolade biscuit
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Wat heb ik nou aan je Brenda?????
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
dat blijkt
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!