Help!!

Vragen over het bakken van taarten en/of het vullen van taartvullingen. Of heb je hierover een tip. Plaats het hier
Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 25-02-2013 08:48

Jelly,

Zie zo je maar dat het forum je meer tips kan opleveren dan 1 persoon :)

Het ruim in smeren, dat is zowiezo teveel, het is namelijk wel een cake zonder boter en dat willen we toch graag zo houden :lol:
Je hoeft niet perse een bakspray te kopen (heb je gewoon van dr oetker in de supermarkt), met boter gaat dan ook goed, maar doe dit volledig maar minimaal en daarna bestuiven met bloem.

Betreft de luchtbellen, klop je de laatste minuten wel op de zachtste stand?

En is na het bakken je kapsel wel helemaal gaar? Zelf bak ik op 150 - 165 - 180 graden.

De hoeken van een vierkant zakken vaak wat in, maar dan vul je de hoeken wat ruimer dan het midden en dan wordt het toch nog een gelijke taart ;)


Succes en wel ff het resultaaRt showen hé :D
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Plaats reactie