Slang!

Heb je een how to of een tip? Deel het hier
brenda
Berichten: 2288
Lid geworden op: 29-03-2012 16:47

Bericht door brenda » 13-09-2012 09:49

Miranda schreef:Ik ga het een keertje proberen, wist namelijk ook niet Brenda dat je dit in model kon kneden
Dat wist ik ook niet , misschien kan joynme een cursusje geven hihihihi.
Wat ik mij wel afvraag , heeft zij de kop er apart opgelegd of ook zo te voorschijn gekneed? het lijkt mij erop dat zij vanuit het midden zo naar voren heeft getrokken .
Vind dit echt een knap staaltje werk Joynme , 1e klas .
net wat Manuela zegt , hier ga ik voorlopig nog maar niet aan beginnen.
mamavan4

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 13-09-2012 10:15

Ja joinme, kan je niet een how to maken waarop je laat zien hoe je dat kneed? :lol:
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 13-09-2012 11:10

brenda schreef:
Miranda schreef:Ik ga het een keertje proberen, wist namelijk ook niet Brenda dat je dit in model kon kneden
Dat wist ik ook niet , misschien kan joynme een cursusje geven hihihihi.
Wat ik mij wel afvraag , heeft zij de kop er apart opgelegd of ook zo te voorschijn gekneed? het lijkt mij erop dat zij vanuit het midden zo naar voren heeft getrokken .
Vind dit echt een knap staaltje werk Joynme , 1e klas .
net wat Manuela zegt , hier ga ik voorlopig nog maar niet aan beginnen.
De kop is er idd apart opgelegd en is alleen van fondant gemaakt!
Het knede stelt echt niets voor hoor dames.
Als je met een ronde cutter een eindje in je biscuit duwt dan kan je daar met je vingers tussen en een mooie ronding maken. Dan nog een snee om 2 helften in het kleine rondje te creeeren en kneden maar!
Aan de voorkant van de taart zet je een snede rechtop zodat je de taart naar binnen kan duwen en aan beide kanten rond kan maken.
De onderkant goed naar binnen drukken voor het ronde effect en het lijkt al heel wat.

Gast

Bericht door Gast » 13-09-2012 11:11

Miranda schreef:Ja joinme, kan je niet een how to maken waarop je laat zien hoe je dat kneed? :lol:
Mocht ik binnenkort een keer tijd over hebben dan wil ik wel een keer een poging doen om het op foto te laten zien!

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 13-09-2012 12:17

joynme schreef:
brenda schreef:
Miranda schreef:Ik ga het een keertje proberen, wist namelijk ook niet Brenda dat je dit in model kon kneden
Dat wist ik ook niet , misschien kan joynme een cursusje geven hihihihi.
Wat ik mij wel afvraag , heeft zij de kop er apart opgelegd of ook zo te voorschijn gekneed? het lijkt mij erop dat zij vanuit het midden zo naar voren heeft getrokken .
Vind dit echt een knap staaltje werk Joynme , 1e klas .
net wat Manuela zegt , hier ga ik voorlopig nog maar niet aan beginnen.
De kop is er idd apart opgelegd en is alleen van fondant gemaakt!
Het knede stelt echt niets voor hoor dames.
Als je met een ronde cutter een eindje in je biscuit duwt dan kan je daar met je vingers tussen en een mooie ronding maken. Dan nog een snee om 2 helften in het kleine rondje te creeeren en kneden maar!
Aan de voorkant van de taart zet je een snede rechtop zodat je de taart naar binnen kan duwen en aan beide kanten rond kan maken.
De onderkant goed naar binnen drukken voor het ronde effect en het lijkt al heel wat.
Hoe wist je dat dan? Van dat kneden, want dat kan ik niet uit de how to halen namelijk.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 13-09-2012 12:56

Miranda schreef:
joynme schreef:
brenda schreef: Dat wist ik ook niet , misschien kan joynme een cursusje geven hihihihi.
Wat ik mij wel afvraag , heeft zij de kop er apart opgelegd of ook zo te voorschijn gekneed? het lijkt mij erop dat zij vanuit het midden zo naar voren heeft getrokken .
Vind dit echt een knap staaltje werk Joynme , 1e klas .
net wat Manuela zegt , hier ga ik voorlopig nog maar niet aan beginnen.
De kop is er idd apart opgelegd en is alleen van fondant gemaakt!
Het knede stelt echt niets voor hoor dames.
Als je met een ronde cutter een eindje in je biscuit duwt dan kan je daar met je vingers tussen en een mooie ronding maken. Dan nog een snee om 2 helften in het kleine rondje te creeeren en kneden maar!
Aan de voorkant van de taart zet je een snede rechtop zodat je de taart naar binnen kan duwen en aan beide kanten rond kan maken.
De onderkant goed naar binnen drukken voor het ronde effect en het lijkt al heel wat.
Hoe wist je dat dan? Van dat kneden, want dat kan ik niet uit de how to halen namelijk.
Dat heb ik zelf uitgevogeld!

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 13-09-2012 13:39

oooh, dus dikke kans dat zij het gewoon in model heeft gesneden :lol:
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 13-09-2012 14:38

Miranda schreef:oooh, dus dikke kans dat zij het gewoon in model heeft gesneden :lol:
Als je de tekst bij de foto`s leest dan kun je lezen dat ook zij de taart heeft gemanipuleerd, dus kneden, duwen en trekken.
Dit is wat er oa bij de foto staat:I manipulated the cake , so that I would get this shape.
Dus je kunt hem wel bijsnijden, maar ik heb geen afval, dus geen verlies gehad!

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 13-09-2012 15:04

zo goed had ik het nog niet gelezen :wink:
Ik ga het gewoon eens uitproberen !
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Plaats reactie