waar bekleed jij het liefst je taart mee?

Hierin zijn oude topics te lezen die niet meer toepassing zijn of waarvan creaties niet meer zichtbaar zijn
Plaats reactie
sylvia
Berichten: 1497
Lid geworden op: 13-05-2011 19:07

waar bekleed jij het liefst je taart mee?

Bericht door sylvia » 22-06-2011 18:28

Meestal heeft iedereen wel zijn voorkeur voor rolfondant of marsepein.
Waar bekleed jij je taart dus mee?
je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart!

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 22-06-2011 18:30

Ik gebruik het liefst fondant, maar maak ook wel marsepein taarten hoor op bestelling ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

sylvia
Berichten: 1497
Lid geworden op: 13-05-2011 19:07

Bericht door sylvia » 22-06-2011 18:30

ik gebruik dus altijd fondant.
Ik zelf hou ook niet van marsepein en ik vind fondant veel makkelijker werken.
je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart!

noor
Berichten: 736
Lid geworden op: 11-05-2011 14:57

Bericht door noor » 22-06-2011 19:51

ik gebruik marsepein, dat vind ik lekkerder ;) het kneden is wel zwaar af en toe, maar ach, daar word je sterk van toch?! ;)

Petr@
Moderator
<font color=99CC00><B>Moderator</>
Berichten: 1419
Lid geworden op: 13-09-2010 09:49

Bericht door Petr@ » 23-06-2011 08:59

Het liefst fondant, op dochter na houden we hier niet zo van marsepein. Maar ik maak ook wel eens taarten met marsepein of marsefond.

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 23-06-2011 09:03

noor schreef:ik gebruik marsepein, dat vind ik lekkerder ;) het kneden is wel zwaar af en toe, maar ach, daar word je sterk van toch?! ;)
tip: enkele seconde in de magnetron dan wordt je marsepein zacht en is het beter kneedbaar ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 23-06-2011 11:57

Persoonlijk vind ik een fondante taart er vaak mooier uit zien en ik vind marsepein geen uitdaging :lol: dat is veel makkelijker om mee te bekleden dan fondant naar mijn idee ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Petr@
Moderator
<font color=99CC00><B>Moderator</>
Berichten: 1419
Lid geworden op: 13-09-2010 09:49

Bericht door Petr@ » 23-06-2011 18:05

Miranda schreef:Persoonlijk vind ik een fondante taart er vaak mooier uit zien en ik vind marsepein geen uitdaging :lol: dat is veel makkelijker om mee te bekleden dan fondant naar mijn idee ;)
Mijn idee ook :wink:. Een taart met marsepein bekleden kan haast niet mislukken.
Ik vind ook veel kleuren met fondant beter tot hun recht komen. Marsepein bijvoorbeeld zachtblauw kleuren gaat je echt niet lukken.

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 23-06-2011 19:04

Ja ook met een bruidstaart vind ik fondant veel en veel mooier.

En idd een marsepeinentaart kan haast niet mislukken, is totaal geen uitdaging. :)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 28-06-2011 11:19

Ik gebruik altijd marsepein. Vind marsepein niet makkelijker werken dan fondant, want in het begin gebruikte ik ook wel fondant en als mensen om fondant vragen (wat nog niet gebeurd is) doe ik natuurlijk ook met fondant bekleden en decoreren. Vind het dan ook voor mij niet waar dat met marsepein de taart bijna niet kan mislukken en dat fondant een uitdaging is en met marsepein niet. Die mening deel ik dus absoluut niet. Wil wel graag een keer de taart met marsefont bekleden. Ben heel benieuwd hoe dat werkt, smaakt enz... ... ...

Plaats reactie