weer een nieuwe poll, hoe bak jij je bescuit?
-
- Berichten: 1497
- Lid geworden op: 13-05-2011 19:07
weer een nieuwe poll, hoe bak jij je bescuit?
Natuurlijk bakken we allemaal ons bescuit in de oven, maar daar heeft iedereen zijn eigen ideeen over wat het beste werkt en hoe krijg je nou je beschuit zo hoog mogelijk?
Bij deze poll kan jij ons laten weten hoe jij dit doet.
Bij deze poll kan jij ons laten weten hoe jij dit doet.
je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart!
-
- Berichten: 1497
- Lid geworden op: 13-05-2011 19:07
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
In de voorverwarmde oven met een oplopende temperatuur ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 51
- Lid geworden op: 18-07-2011 07:14
De eerste gewoon in een koude oven en iets langer bakken de rest gaat er zo achter aan.
www.spullenvoorjetaart.nl Gezellige Taart winkel
www.marsepeinvoorjetaart.nl binnenkort online Groothandel
www.taartvoorgrootenklein.nl voor workshops
www.marsepeinvoorjetaart.nl binnenkort online Groothandel
www.taartvoorgrootenklein.nl voor workshops
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Daar wordt de biscuit zo mooi recht en hoog vanMiranda schreef:In de voorverwarmde oven met een oplopende temperatuur
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
deed ik eerder ook hoor, totdat ik eens probeerde hoe het gaat wanneer ik de temperatuur ophoogde en kwam erachter dat het dan gelijkmatiger gaar werdt en dus ook zorgde voor een hoger kapsel.Linda schreef:Ik doe eigenlijk altijd de temperatuur op een stand (wel voorverwarmd natuurlijk) en ze komen er altijd erg goed uit
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
goed zo meid, volg altijd de instructies op van je leraresNatascha schreef:in een voorverwarmde oven, en oplopende temperatuur.
Op aanwijzing van Miranda....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
heb je trouwens wel je stem achtergelaten?Miranda schreef:goed zo meid, volg altijd de instructies op van je leraresNatascha schreef:in een voorverwarmde oven, en oplopende temperatuur.
Op aanwijzing van Miranda....
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!