biscuit
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Wrs gebruik je dan te weinig bixcuit mix of je klopt niet lang genoeg.
Enne... vandaag heb ik eens geprobeerd om de temperatuur op te laten lopen tijdens het bakken, dan zie je het langzaam omhoog komen en nog beter.... helemaal gelijkmatig dus perfect recht en dat moeten we hebben met een vierkante taart
Enne... vandaag heb ik eens geprobeerd om de temperatuur op te laten lopen tijdens het bakken, dan zie je het langzaam omhoog komen en nog beter.... helemaal gelijkmatig dus perfect recht en dat moeten we hebben met een vierkante taart
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21
ja dat heb ik ergens gelezen om dat te doen , het oplopen van de temp.....om te beginnen bij 150... 170..... 180.
Heb ik nog niet geprobeerd, maar ga dat morgen doen voor de taart van zaterdag.
Ik ga zometeen ff kijken wat ik verkeerd doen, denk dat ik langer moet mixen.......
Heb ik nog niet geprobeerd, maar ga dat morgen doen voor de taart van zaterdag.
Ik ga zometeen ff kijken wat ik verkeerd doen, denk dat ik langer moet mixen.......
Een dag niet gelachen , is een dag niet geleefd!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ik mix 10 minuten of langer op de hoogste snelheid en waarvan ik 2 minuten op het einde langzaam mix.
Het moet zo zijn, dat je haast de kan op z'n kop kan houden (loopt er dan heel langzaam uit).
Het ophogen van de temperaturen deed ik in het begin wel toen ik me nog aan het biscuitrecept hielt, met de mix deed ik gewoon 30 minuten op 170 graden en nu vandaag dus 10 minuten 150 gr - 10 minuten 160 gr - 10 minuten 170 gr - even prikken om te kijken of die gaar is.
En ik had een superrecht kapsel
Oja en ik de vorm op de plaat staan ipv het rooster
Het moet zo zijn, dat je haast de kan op z'n kop kan houden (loopt er dan heel langzaam uit).
Het ophogen van de temperaturen deed ik in het begin wel toen ik me nog aan het biscuitrecept hielt, met de mix deed ik gewoon 30 minuten op 170 graden en nu vandaag dus 10 minuten 150 gr - 10 minuten 160 gr - 10 minuten 170 gr - even prikken om te kijken of die gaar is.
En ik had een superrecht kapsel
Oja en ik de vorm op de plaat staan ipv het rooster
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21
Ik hem hem altijd op de rooster staan, dan ga ik hem morgen op de plaat proberen.
10 minuten mixen en 2 min lage stand en ik zal ook rekening houden met het ophogen van de temp....
ik ben benieuwd naar het resultaat.
dank je miranda
Hey miran, er staat ook een fan voor gebruik in de oven , gebruik je die ook???
ikke nu niet eigenlijk
10 minuten mixen en 2 min lage stand en ik zal ook rekening houden met het ophogen van de temp....
ik ben benieuwd naar het resultaat.
dank je miranda
Hey miran, er staat ook een fan voor gebruik in de oven , gebruik je die ook???
ikke nu niet eigenlijk
Een dag niet gelachen , is een dag niet geleefd!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
anne schreef: ik ben benieuwd naar het resultaat.
dank je miranda
Hey miran, er staat ook een fan voor gebruik in de oven , gebruik je die ook???
ikke nu niet eigenlijk
Ik ben ook benieuwd naar je resultaaRt
Enne graag gedaan hoor.
Maar nu je onderste regel... die begrijp ik even niet
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Geen idee :denk: even de gebruiksaanwijging doorlezen dan weet je het wel hahaanne schreef:mijn oven heeft een fan functie......maar die gebruik ik niet..... weet eigenlijk niet waarvoor en wanneer die gebruikt moet worden ahaha
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Of je kijkt op Internet bij het merk en typenummeranne schreef:had dat maar niet gezegd....... nu moet ik het boekje gaan zoeken hahahaahahahah
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!