chocolade mousse

Vragen over het bakken van taarten en/of het vullen van taartvullingen. Of heb je hierover een tip. Plaats het hier
Plaats reactie
peggy
Berichten: 3
Lid geworden op: 15-09-2010 20:00

chocolade mousse

Bericht door peggy » 15-09-2010 20:09

kan iemand mij vertellen of chocolade mousse goed gaat in een 3d marsepeinen taart ( met oog op dat het te zwaar wordt en dan eruit geperst wordt. o ja en wie heeft er een goede recept voor chocolade mousse alvast bedankt voor de reaktie!

Gast

Bericht door Gast » 16-09-2010 15:00

Ik had onlangs luchtige chocolade mousse van de supermarkt hier gehaald, die was heerlijk en nee die perste er niet aan de zijkanten uit, is toch vrij stevig, net als banketbakkersroom o.i.d. Succes ermee.

crunchie
Berichten: 290
Lid geworden op: 19-08-2010 22:31

Bericht door crunchie » 17-09-2010 17:23

een goed dijkje spuiten en alles komt goed!

Plaats reactie