Gelatine wordt waarschijnlijk afgeraden omdat het vrij lastig is om het goed te doen, zeker als je slagroom sowieso als niet zo best lukt.
Toch is gelatine toevoegen gewoon een ouderwetse banketbakkersmanier.
Slagroom
Vragen over het bakken van taarten en/of het vullen van taartvullingen. Of heb je hierover een tip. Plaats het hier
Ga naar
- Achter de schermen
- Archief
- ↳ Archief
- Bakken & Decoreren
- ↳ Bakken & vullen
- ↳ Bekleden & Decoreren
- ↳ How tos
- Kletshoekje
- ↳ Huishoudelijk apparatuur
- ↳ Overige
- ↳ koffie / thee met een gebakje
- Meetingen & evenementen
- ↳ Meetingen & evenementen
- Recepten
- ↳ Allergievrije taart Recepten
- ↳ Overige recepten
- ↳ Recepten voor bakken en vullen
- Taart met Style Forum
- ↳ Taart met Style Forum & Regels
- ↳ Tips & Mededelingen mbt het forum
- ↳ Voorstellen
- TaartenGalerie
- ↳ 18 taarten
- ↳ Bruidstaarten & Speciale Gelegenheidstaarten
- ↳ Kindertaarten
- ↳ Overige creaties
- ↳ Seizoens,- & Feestdagtaarten
- ↳ Verjaardagstaarten
- Taartenwedstrijd
- ↳ Deelname REGELS
- ↳ Themawedstrijd
- ↳ Wedstrijd poll
- ↳ kletsen en vragen
- Vraag & Aanbod
- ↳ (2de handse) taartenbenodigdheden
- ↳ Workshops & Taartopdrachten