SPOEDJE: amandelspijs
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
SPOEDJE: amandelspijs
Even met spoed een vraagje, want normaal maak ik amandelspijs zelf, maar nu ha dik het eens een keertje van Dr Oetker gehaald.
Maar nu staat er bij de bereiding dat je het met een half losgeklopt ei moet vermengen (tenzij anders op de verpakking van uw bakproduct staat), maar dat zit er een rauw ei door
Terwijl het gebruikt word als vulling.
Weet iemand of dit ook anders kan??? Er staat me iets bij van melk toevoegen ofzo.
Maar nu staat er bij de bereiding dat je het met een half losgeklopt ei moet vermengen (tenzij anders op de verpakking van uw bakproduct staat), maar dat zit er een rauw ei door
Terwijl het gebruikt word als vulling.
Weet iemand of dit ook anders kan??? Er staat me iets bij van melk toevoegen ofzo.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ik heb ook niks aan jullie als ik een spoedvraagje heb
Maar ik ben er al uit
Maar ik ben er al uit
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 1007
- Lid geworden op: 26-08-2010 07:46
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Nee ik doe er geen rauw ei door, tenminste niet wanneer het niet meer mee gebakken gaat worden.
Dus gewoon wat aanmaken met melk of water. En ik kies voor melk
Dus gewoon wat aanmaken met melk of water. En ik kies voor melk
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
ThanksSuikertaartjes-Suuz schreef:Je kunt volgende keer ook gepasteuriseerd eigeen nemen of eigeelpoeder.
Of een eidooiertje even au-bain-marie verwarmen, het zorgt namelijk ook voor de binding.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!