Biscuit
-
- Berichten: 52
- Lid geworden op: 10-11-2010 21:00
Biscuit
Ik heb vanmiddag me eerste biscuit gebakken, ik heb het gemaakt en gebakken volgens jou recept Miranda.
Nu is mijn vraag, de bovenzijde staat weer bol, net zoals bij mijn cupcakes. Hebben jullie dit nou ook ( nee zeker ), en wat kan ik daar aan veranderen voor een volgende keer? Kan ik nu gewoon de bolling eraf snijden en daarna bekleden?
En hoelang kan ik die biscuit bewaren. Heb hem nu gebakken, maar wil hem pas vrijdag of zaterdag bekleden, voor sinterklaas. Moet ik hem dan nu invriezen?
Nu is mijn vraag, de bovenzijde staat weer bol, net zoals bij mijn cupcakes. Hebben jullie dit nou ook ( nee zeker ), en wat kan ik daar aan veranderen voor een volgende keer? Kan ik nu gewoon de bolling eraf snijden en daarna bekleden?
En hoelang kan ik die biscuit bewaren. Heb hem nu gebakken, maar wil hem pas vrijdag of zaterdag bekleden, voor sinterklaas. Moet ik hem dan nu invriezen?
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
De onderkant wordt de bovenkant. Dus altijd gelijk de bakpan omkiepen / storten op een rooster om af te laten koelen.
Voor nu zou je de bollig eraf kunnen snijden en dan alsnog de onderkant als bovenkant gebruiken.
De taart is ongeveer 3 dagen houdbaar, maar je zou het biscuit ook kunnen invriezen. Vele doen dat zodat het iets minder droog is.
Voor de bollig van je cc's, de volgende keer even een snijplank op je bakvorm leggen. Heel even maar en dan omkiepen en af laten koelen op een rooster![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Succes en leuk dat je ook het taartenvirus te pakken hebt!!!![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Voor nu zou je de bollig eraf kunnen snijden en dan alsnog de onderkant als bovenkant gebruiken.
De taart is ongeveer 3 dagen houdbaar, maar je zou het biscuit ook kunnen invriezen. Vele doen dat zodat het iets minder droog is.
Voor de bollig van je cc's, de volgende keer even een snijplank op je bakvorm leggen. Heel even maar en dan omkiepen en af laten koelen op een rooster
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Succes en leuk dat je ook het taartenvirus te pakken hebt!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Ps. je foto van je geboorte cc's heb ik even geplaatst bij bruidstaarten en bijzondergelegenheidstaarten. Zo blijft het overzichtelijk op het forum ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
ikke niet, snijplank erop werkt primaChelly schreef:ik snij altijd de koppen van me cupcakes af!!
En de taart inderdaad wat miranda zegt omkiepen meteen
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21