Chipolata met ???

Vragen over het bakken van taarten en/of het vullen van taartvullingen. Of heb je hierover een tip. Plaats het hier
Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 04-08-2011 21:13

nee koffiekorrels zijn niet lekker.

En teveel vocht bij je bc bestaat de kand op smelten.
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 04-08-2011 21:14

Miranda schreef:
En teveel vocht bij je bc bestaat de kand op smelten.
En dat wil je ook niet :wink:

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 04-08-2011 21:15

Linda schreef:
Miranda schreef:
En teveel vocht bij je bc bestaat de kand op smelten.
En dat wil je ook niet :wink:
dat is de grootste nachtmerrie voor een taartenmaakster ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 08-08-2011 13:15

nog een vraagje. kan je ook de poeder van de bavaroise door de bc doen?!? Volgens mij kan dat gewoon, maar de vraag is of het ook lekker wordt... ... ...Heeft iemand dit wel eens gedaan?!?

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 08-08-2011 13:25

Linda schreef:nog een vraagje. kan je ook de poeder van de bavaroise door de bc doen?!? Volgens mij kan dat gewoon, maar de vraag is of het ook lekker wordt... ... ...Heeft iemand dit wel eens gedaan?!?
Ja hoor dat kan het is immers net zoiets als bbr of saroma.
Gewoon uitproberen ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Gast

Bericht door Gast » 08-08-2011 13:27

Miranda schreef:
Linda schreef:nog een vraagje. kan je ook de poeder van de bavaroise door de bc doen?!? Volgens mij kan dat gewoon, maar de vraag is of het ook lekker wordt... ... ...Heeft iemand dit wel eens gedaan?!?
Ja hoor dat kan het is immers net zoiets als bbr of saroma.
Gewoon uitproberen ;)
Ja, ik wist dat dit antwoord er uit kwam (gewoon uitproberen), maar ik vroeg me af of iemand het al uitgeprobeerd had :wink:

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 08-08-2011 13:30

Linda schreef:
Miranda schreef:
Linda schreef:nog een vraagje. kan je ook de poeder van de bavaroise door de bc doen?!? Volgens mij kan dat gewoon, maar de vraag is of het ook lekker wordt... ... ...Heeft iemand dit wel eens gedaan?!?
Ja hoor dat kan het is immers net zoiets als bbr of saroma.
Gewoon uitproberen ;)
Ja, ik wist dat dit antwoord er uit kwam (gewoon uitproberen), maar ik vroeg me af of iemand het al uitgeprobeerd had :wink:
:lol: :lol: :P
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Plaats reactie