Geplaatst: 09-11-2012 10:49
2 laagse vullingen:
laagje slagroom met jam naar keuze en laagje slagroom met blik of verse vruchtjes
swiss merinque creme met lemoncurd en siwss merinque creme met jam naar keuze.
banketbakkersroom en vlaaivulling (aardbei of kersensmaak) dijkje maken van chocolade ganache en afsmeren met ganache
chocoladeganache met vlaaivulling
Citroenmousse (slagroom met lemon curd erdoorheen gemengd) en jam laagje en citroenmousse met laagje lemon curd eronder
groetjes Lon
laagje slagroom met jam naar keuze en laagje slagroom met blik of verse vruchtjes
swiss merinque creme met lemoncurd en siwss merinque creme met jam naar keuze.
banketbakkersroom en vlaaivulling (aardbei of kersensmaak) dijkje maken van chocolade ganache en afsmeren met ganache
chocoladeganache met vlaaivulling
Citroenmousse (slagroom met lemon curd erdoorheen gemengd) en jam laagje en citroenmousse met laagje lemon curd eronder
groetjes Lon