Pagina 4 van 4

Geplaatst: 09-11-2012 10:49
door fluppyduck
2 laagse vullingen:
laagje slagroom met jam naar keuze en laagje slagroom met blik of verse vruchtjes

swiss merinque creme met lemoncurd en siwss merinque creme met jam naar keuze.

banketbakkersroom en vlaaivulling (aardbei of kersensmaak) dijkje maken van chocolade ganache en afsmeren met ganache

chocoladeganache met vlaaivulling

Citroenmousse (slagroom met lemon curd erdoorheen gemengd) en jam laagje en citroenmousse met laagje lemon curd eronder


groetjes Lon

Geplaatst: 09-11-2012 12:30
door Miranda
Ze staan ertussen Lon! Leuk dat je deze met ons deelt ;)

Geplaatst: 09-11-2012 12:55
door fluppyduck
Miranda schreef:Ze staan ertussen Lon! Leuk dat je deze met ons deelt ;)
:lol:

Geplaatst: 19-01-2013 12:35
door Pumba
Deze voorbeelden heb ik op mijn site staan:

- banketbakkersroom met jam
- vanillecreme met jam
- chocolademousse met lemoncurd
- proseccocreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (bevat alcohol)
- champagnecreme met verse aardbeien/kersen/frambozen of jam (alcoholvrij)
- bokkepootjescreme (of een ander soort koekje) met jam of lemoncurd
- bastognecreme (of een ander soort koekje) met dulce de leche (caramelpasta)
- chocolademousse met stukjes hazelnoot met fudgeroom
- kokoscreme met tropischevruchtenvlaaivulling
- aardbeienmousse met jam of verse aardbeien
- zwitserseroom met een vlaaivulling
- bonbonbloc-/tobleroneroom met lemoncurd
- Werther’s echte room met mascarpone
- mokkacreme met Bailey’s creme (bevat alcohol)
- mascarpone met stukjes witte chocolade en stukjes verse aardbeien
- chocolademousse met fudgeroom
- limoenbavarois met bosvruchten- of frambozenjam
- citroenbavarois met lemoncurd
- kwarkbavarois met kersenvulling
- aangevette slagroom met verse aardbeien/kersen/frambozen
- chocolademousse met sinaasappelcreme
- monchoubavarois met kersenvlaaivulling
- mokkacreme met lemoncurd
- tiramisumousse met bailey's creme

Misschien zijn er wel een paar die er al tussen staan :oops:

Mijn taarten hebben wel 3 lagen vulling, maar ik gebruik altijd maar 2 verschillende smaken in een taart, omdat ik vind dat een derde smaak vaak in het niet valt bij de andere twee.
In mijn rijtje doe ik dan altijd de bovenste en onderste laag met de eerst genoemde vulling en de tweede in de middelste laag.