chocolade biscuit
Geplaatst: 12-10-2012 10:30
Heeft er iemand nog een goude tip voor het bakken van een chocolade biscuit?
Ik doe altijd cacao door de biscuitmix en een extra ei erbij. Maar helaas wordt het kapsel dan nooit zo mooi hoog als een blanco kapsel? Hoe komt dat? Weet iemand dat?
Nu gebruik ik al meer biscuitmix, eieren enz voor chocolade biscuits, maar dan nog wordt het iets minder hoog.
Ook komt er dan vaak een bult op te staan.
Wie heeft DE GOUDE TIP hiervoor?
Ik doe altijd cacao door de biscuitmix en een extra ei erbij. Maar helaas wordt het kapsel dan nooit zo mooi hoog als een blanco kapsel? Hoe komt dat? Weet iemand dat?
Nu gebruik ik al meer biscuitmix, eieren enz voor chocolade biscuits, maar dan nog wordt het iets minder hoog.
Ook komt er dan vaak een bult op te staan.
Wie heeft DE GOUDE TIP hiervoor?