Pagina 1 van 1

chocolade biscuit

Geplaatst: 12-10-2012 10:30
door Miranda
Heeft er iemand nog een goude tip voor het bakken van een chocolade biscuit?

Ik doe altijd cacao door de biscuitmix en een extra ei erbij. Maar helaas wordt het kapsel dan nooit zo mooi hoog als een blanco kapsel? Hoe komt dat? Weet iemand dat?

Nu gebruik ik al meer biscuitmix, eieren enz voor chocolade biscuits, maar dan nog wordt het iets minder hoog.
Ook komt er dan vaak een bult op te staan.


Wie heeft DE GOUDE TIP hiervoor?

Geplaatst: 12-10-2012 17:13
door brenda
Sorry Miranda , kan je hier niet mee helpen.
Lees met je mee , altijd goed om te weten.

Succes

Geplaatst: 12-10-2012 17:14
door Miranda
Wat heb ik nou aan je Brenda????? :lol: :lol: :lol:

Geplaatst: 12-10-2012 18:42
door brenda
:lol: :lol: :lol: , niet veel

Geplaatst: 12-10-2012 20:04
door Miranda
dat blijkt :lol: :lol: :lol: