Vragen over het bakken van taarten en/of het vullen van taartvullingen. Of heb je hierover een tip. Plaats het hier
-
anne
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21
Bericht
door anne » 05-10-2010 10:21
Lieve mensen,
Ik gebruik de biscuitmix van funcakes.
Nu heb ik opgemerkt dat mijn gewone biscuit veel hoger en mooier eruitkomt dan de chocoladebiscuit
![Crying or Very Sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
.
Ik gebruik niets speciaals en doe gewoon wat het pakje aangeeft.
Ik gebruik ook dezelfde bakblikken formaat.
weet iemand wat ik mss verkeerd doe?
groetjes
Een dag niet gelachen , is een dag niet geleefd!
-
Gast
Bericht
door Gast » 05-10-2010 10:27
Geen idee, heb nog nooit chocoladebiscuit gemaakt. Heb wel van funcakes chocoladebiscuitmix besteld, dus ben heel benieuwd naar antwoorden op deze vraag!!!
-
Miranda
- Beheerder>
![<font color=FF0000><B>Beheerder</> <font color=FF0000><B>Beheerder</>](http://helpdesk.forum2go.nl/images/ranks/6/star_rank6a_7.gif)
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Bericht
door Miranda » 05-10-2010 10:28
Geen idee
Wat ik zelf altijd met de gewone biscuitmix doe is de temperatuur ophogen, hierdoor komt het kapsel gelijkmatig omhoog.
En als dat met de chocoladebiscuit mix niet werkt, zou ik gewoon voortaan meer mix gebruiken bij deze
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
anne
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21
Bericht
door anne » 05-10-2010 10:32
de gewone biscuit dat gaat prima met de temp ophogen.
dan denkk ik tog dat ik dan meer mix bij de choco moet doen.
ga het van straksjes wel ff uitproberen.
thnx
Een dag niet gelachen , is een dag niet geleefd!
-
Miranda
- Beheerder>
![<font color=FF0000><B>Beheerder</> <font color=FF0000><B>Beheerder</>](http://helpdesk.forum2go.nl/images/ranks/6/star_rank6a_7.gif)
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Bericht
door Miranda » 05-10-2010 10:40
anne schreef:de gewone biscuit dat gaat prima met de temp ophogen.
dan denkk ik tog dat ik dan meer mix bij de choco moet doen.
ga het van straksjes wel ff uitproberen.
thnx
iig weer een reden om te bakken
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
crunchie
- Berichten: 290
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:31
Bericht
door crunchie » 05-10-2010 19:17
door de cacao in de mix rijzen ze veel minder, de truuk is een ei extra!!!
Ook als je bij de gewone mix cacao toevoegt moet je een extra eitje doen
-
Miranda
- Beheerder>
![<font color=FF0000><B>Beheerder</> <font color=FF0000><B>Beheerder</>](http://helpdesk.forum2go.nl/images/ranks/6/star_rank6a_7.gif)
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
Bericht
door Miranda » 05-10-2010 19:35
crunchie schreef:door de cacao in de mix rijzen ze veel minder, de truuk is een ei extra!!!
Ook als je bij de gewone mix cacao toevoegt moet je een extra eitje doen
Wauw!!! Hoe weet jij toch al die truukjes???
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
Chelly
- Berichten: 887
- Lid geworden op: 19-08-2010 11:43
Bericht
door Chelly » 05-10-2010 19:43
ben heel blij met het antwoord van cruchie bij mij was ie ook al steeds lager
-
crunchie
- Berichten: 290
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:31
Bericht
door crunchie » 05-10-2010 21:20
proberen meiden en opschrijven de hoeveelheden voor jezelf
heb alleen geen flauw idee waarom dat zo is, een echte banketbakker hier op t forum zou handig zijn
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
-
anne
- Berichten: 1462
- Lid geworden op: 19-08-2010 22:21
Bericht
door anne » 05-10-2010 21:32
ik zal er een xtra ei bijdoen de volgende keer, ff uitproberen.
heb wel een eigen lijstje van mijn bakblikken en hoeveelheid mix, maar ik kreeg mijn chocobiscuit niet hoog, maar ga dat xtraeitje eens proberen.
thanx crunchie
Een dag niet gelachen , is een dag niet geleefd!