Pagina 1 van 2

kerstvullingen

Geplaatst: 10-11-2010 16:18
door Miranda
Heeft iemand al een idee voor lekkere combinatie betreft de kersttaart?

Geplaatst: 11-11-2010 13:25
door Miranda
niemand???

Geplaatst: 11-11-2010 13:52
door Gast
Ik weet even geen kerstvulling. Ik heb net wel een taart gevuld met een heel klein laagje spijs en banketbakkersroom... ... ...

Geplaatst: 11-11-2010 14:08
door Miranda
zit een beetje te denken aan een chocoladebiscuit gevuld met een laag kersen en..... ????

En verder ben ik benieuwd naar combinaties die jullie gaan gebruiken of gebruikt hebben voor een kersttaart?

Geplaatst: 11-11-2010 14:16
door Gast
Heb nog geen kersttaart gemaakt. Zo lang maak ik nog geen taarten. Ben wel heel erg benieuwd naar jullie vullingcombinaties met de kerst. Chocoladebiscuit met kersen klinkt wel heel erg lekker!!! Ik weet nog niet wat ik ga doen met de kerst... ... ...Dus kom maar op met ideetjes mensen!!!


Miranda, ik ben dus ook benieuwd :wink:

Geplaatst: 11-11-2010 18:19
door anne
Dit wordt ook voor mij de eerste keer een kersttaart maken dus weet eigenlijk nog niet echt zo een kerstvullingcombinatie.

@miranda voor je chocolade biscuit met kersenvulling ....dat is opzich al heel zoet( heb ik me vaker laten vertellen door klanten) dus denk ik dat je iets veel minder zoet moet gaan gebruiken :wink:

Geplaatst: 11-11-2010 18:45
door Miranda
Mijn kersenvulling is niet zo heel zoet, deze heb ik zelf gemaakt van verse kersen uit eigen tuin ;)

Geplaatst: 22-11-2010 20:32
door Gast
Ik zou voor iets kruidigs kiezen met een vleugje sinaasappel. Lekker in combinatie met chocolade en rood fruit, lekker winters :)
Je kunt ook je jam even laten koken met wat kruidnageltjes of een snufje nootmuskaat.

Geplaatst: 23-11-2010 17:03
door sandynoah
ja ik weet er eentje..
kersenvlaaivulling met bonbonbloccreme super lekker
had ik vorig jaar viel goed in de smaak!!

Geplaatst: 23-11-2010 18:10
door Miranda
Suikertaartjes-Suuz schreef:Ik zou voor iets kruidigs kiezen met een vleugje sinaasappel. Lekker in combinatie met chocolade en rood fruit, lekker winters :)
Je kunt ook je jam even laten koken met wat kruidnageltjes of een snufje nootmuskaat.
hhmmm lijkt me ook wel erg lekker ;)