suiker koken

Vragen, tips of suggesties over het bekleden en decoreren van taarten. Plaats het hier
Plaats reactie
Marlies
Berichten: 5
Lid geworden op: 25-10-2013 18:37

suiker koken

Bericht door Marlies » 15-02-2014 14:05

Hallo,
Ik kon niet echt een goede plek vinden voor deze vraag, dus stel ik hem hier ..
Ik wil naast taarten ook graag snoepgoed maken maar moet daar voor suiker koken.
Ik heb het geprobeerd, de suiker moet tot 150C verwarmt worden voor nougat. De suiker ging echter karameliseren.
Wat heb ik verkeerd gedaan?
En hoe lang duurt het eigenlijk voordat de suiker zo heet is?

Groetjes,
Marlies

brenda
Berichten: 2288
Lid geworden op: 29-03-2012 16:47

Bericht door brenda » 23-02-2014 12:37

sorry marlies , maar kan je hier niet bij helpen . ga voor je mee zoeken .
mamavan4

Plaats reactie