warm weer en dan een taart bekleden?

Vragen, tips of suggesties over het bekleden en decoreren van taarten. Plaats het hier
Francis
Berichten: 257
Lid geworden op: 03-05-2013 22:13

warm weer en dan een taart bekleden?

Bericht door Francis » 30-07-2013 21:16

Vrijdag of zaterdag wil ik een taart voor de verjaardag van mijn man gaan maken. Hebben jullie tips waar ik rekening mee kan houden wat betreft het bekleden van de taart ivm het weer warme weer? Het is ook nog eens zwarte fondant!
groetjes Francis

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 31-07-2013 17:27

Evt uitrollen op poedersuiker ipv crisco, hoewel dat met zwart weer een dolle laag kan achterlaten.
En tijdens het werken een ventilator plaatsen bij de taart en werkplek, als je geen airco hebt.

Succes!
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Mama_Angela
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 3719
Lid geworden op: 10-03-2012 19:10

Bericht door Mama_Angela » 31-07-2013 19:56

Miranda heeft je al tips gegeven ik wens je bij deze heel veel succes!!
Doe ook mee met de themawedstijd en maak kans op een mooie prijs! Stem je ook mee in de poll?

Groetjes Angela mama van Soraya & Yaro

Mijn eigen winkel in leuke persoonlijke cadeautjes,
http://t-borduurwinkeltje.webklik.nl
Wie weet tot ziens

Pumba
Berichten: 451
Lid geworden op: 27-09-2012 20:39

Bericht door Pumba » 31-07-2013 22:31

Veel meer dan Miranda zegt kun je inderdaad niet doen.
Ik zou geen slagroomvulling o.i.d. nemen, want je hebt denk ik meer kans op zuur worden met dit weer.
Heel veel succes!

Francis
Berichten: 257
Lid geworden op: 03-05-2013 22:13

Bericht door Francis » 31-07-2013 23:07

Dank je wel dames. Jullie horen wel of de taart er een beetje uit gaat zien! :D

Mijn man wil graag banketbakkersroom, zal dat problemen geven?
groetjes Francis

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 02-08-2013 11:09

nee geeft geen problemen, zodat je het maar wel in de koeling bewaard ;)
En anders vanille bc maken, kan je ook evt doen door bc te mengen met het poeder van de bbr :D
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Francis
Berichten: 257
Lid geworden op: 03-05-2013 22:13

Bericht door Francis » 02-08-2013 11:45

Ok dank je wel. Ik ben nu bezig met de decoraties te maken maar dat valt niet mee :D Maar ja, het kan maar klaar liggen nietwaar.
groetjes Francis

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 02-08-2013 15:07

Francis schreef:Ok dank je wel. Ik ben nu bezig met de decoraties te maken maar dat valt niet mee :D Maar ja, het kan maar klaar liggen nietwaar.
Ja maar ook dan kan het nog gaan smelten he. Anders evt in de koelkast leggen ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Francis
Berichten: 257
Lid geworden op: 03-05-2013 22:13

Bericht door Francis » 02-08-2013 16:00

de fondant toch in de koeling leggen??
groetjes Francis

Miranda
Beheerder
<font color=FF0000><B>Beheerder</>
Berichten: 11619
Lid geworden op: 18-08-2010 11:51

Bericht door Miranda » 03-08-2013 10:12

nee, de gemaakte decoraties ;)
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***

www.taartmetstyle.nl

Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!

Plaats reactie