Vanille en Chocolade smaak
-
- Berichten: 34
- Lid geworden op: 01-06-2011 23:10
-
- Berichten: 34
- Lid geworden op: 01-06-2011 23:10
-
- Beheerder>
- Berichten: 11619
- Lid geworden op: 18-08-2010 11:51
of bc met vanille erdoor heen en stukjes chocolade.Chelly schreef:ik zou gewoon voor botercreme gaan
(is naar mijn mening toch al vanille een beetje)
en dan zou ik een laag krokante chocolade ertussen doen
*** Had je al die nieuw geposte creaties van de andere forumleden gezien? Neem even een kijkje en laat gelijk een reactie achter! ***
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
www.taartmetstyle.nl
Jouw wens, jouw smaak, helemaal jouw stijl!!!
-
- Berichten: 814
- Lid geworden op: 19-11-2010 14:35
Als je laag nog echt goed warm is kan je het soms erop leggen en dan smelt de chocola vanzelf. Werkt dan wel op een gladde kant van een cake.Linda schreef:Dat kan je dan nooit heel tussen een taart krijgen toch?!? Niet dat dat heel veel uitmaakt, maar het zou leuk zijn... ... ...hoe doe jij dit dan?!?Chelly schreef:CHOCOLADE smelten en dan een laag smeren
wordt vanzelf weer hard
En anders kan je toch een of een paar repen chocola smelten en dan erop gieten en dan voorzichtig uitsmeren.
Voor een kindertaart heb ik het met milkey's ways gedaan
en een laag chocola met marshmellow's gesmolten (plakkerig!!)
het schijnt dat de taart zo op was
you can never know it all...
so never stop to wonder and discover!!
(Sinds eind januari mama van een klavertje 5)
so never stop to wonder and discover!!
(Sinds eind januari mama van een klavertje 5)
-
- Berichten: 887
- Lid geworden op: 19-08-2010 11:43
ik haal van die chocolade druppels zeg maar
die smelt ik au bain marie in een kom
dat giet ik op een laag (gewoon zoals je ook je jam zou smeren)
En dan leg ik de volgende laag er gewoon weer op wel ff wachten met de volgende laag smeren (de botercreme dan)
want anders gaat ie glijden
Dan na ong 5 min de botercreme en dan de taart gewoon afsmeren
en bekleden en wanneer ze de taart aansnijden is de chocolade weer hard
snappen jullie hem???
Kan trouwens ook gewoon met repen chocolade
die smelt ik au bain marie in een kom
dat giet ik op een laag (gewoon zoals je ook je jam zou smeren)
En dan leg ik de volgende laag er gewoon weer op wel ff wachten met de volgende laag smeren (de botercreme dan)
want anders gaat ie glijden
Dan na ong 5 min de botercreme en dan de taart gewoon afsmeren
en bekleden en wanneer ze de taart aansnijden is de chocolade weer hard
snappen jullie hem???
Kan trouwens ook gewoon met repen chocolade